Projectinterieurs.

Duurzame interieurs voor projecten in de woning- en utiliteitsbouw.

Projectmatige interieurs.

Projectinterieurs.

Bij de nieuw- of verbouw van een project zijn er (maatwerk) keukens of kasten nodig. Renger Interieurs levert daarom projectinterieurs voor bijvoorbeeld een woningen, bedrijven of voor ruimten in een instelling. Door de productie met onze computergestuurde machines en efficiƫnte werkwijze/ productieruimte kunnen we deze interieurs tegen een eerlijke prijs aanbieden.

Onze ervaring met projectmatig werken resulteert in betaalbare interieurs van hoge kwaliteit.

Utiliteitsbouw.

Projecten zoals kantoren, bedrijfsgebouwen of (zorg)instellingen vragen om een projectinterieur die betaalbaar maar kwalitatief goed is. We beschikken niet alleen over een modern machinepark, maar we hebben ook genoeg plaats in onze productieruimte voor de opbouw van meerdere interieurs.

Bemiddeling via architect of aannemer.

Een architect of aannemer komt steeds in aanraking met projecten waarin ook interieurs moeten worden gerealiseerd. Renger Interieurs heeft ervaring met projectmatig interieurs bouwen. Dan kunt u als architect of aannemer contact opnemen met Renger. Het interieur van het gehele project wordt vervolgens in overeenstemming met de planning van u als architect of aannemer gerealiseerd.