Kasten op maat.

Efficiƫnt gebruik maken van de ruimte met een kast op maat.

Een kast voor uw situatie.

Kasten op maat.

In iedere woning of bedrijfspand worden spullen gebruikt, die ook opgeruimd moeten worden. Denk hierbij aan kleding en servies, maar ook boeken of kantoorartikelen. Een kast is de oplossing om deze voorwerpen geordend en, indien gewenst, uit het zicht te bewaren. Omdat een kast al snel een groot object in de ruimte is, zijn design en positie belangrijk. Door de jarenlange ervaring kan Renger Interieurs u er niet alleen in adviseren, maar ook voorbeelden laten zien.

Een maatwerk kast is niet alleen een opbergruimte, maar is ook een onderdeel van uw interieur. We kunnen het ook in combinatie doen met het wegwerken van minder fraaie elementen in uw huis. Wat uw wens ook is, wij verwerken het in uw persoonlijke kast.

Design en kleuren.

De uitstraling van een kast is bepalend voor een ruimte. Of het nu gaat om een inbouwkast op de slaapkamer, een boekenkast in de woonkamer, een archiefkast in een kantoor of garderobekast in de wachtruimte. Daarom vinden wij dat het design afgestemd moet zijn op de ruimte. Weet u niet goed welke kleur mooi staat of welk materiaal praktisch het meest bruikbaar is? Dan denken we graag met u mee om samen een passende oplossing te vinden voor uw persoonlijke situatie.

Montage bij u op locatie.

Een kast op maat is in veel gevallen een vaste kast. In de meeste gevallen komen we daarom de kast op locatie monteren. Daarbij werken we netjes en efficiƫnt. We gaan discreet om met uw persoonlijke ruimte en beperken de overlast tot het minimum. Zo gaat Renger te werk.