Bedrijfsinterieurs.

Interieurs voor bedrijven, prettig om in te werken of collega’s met de lunch te ontmoeten.

Kantoor en kantine in stijl.

Bedrijfsinterieurs.

De inrichting van een bedrijfspand gebeurd op basis van functionaliteit. Hoewel design belangrijk is, moet er vooral gewerkt worden. Dit is per bedrijf, maar ook per ruimte verschillend. Want een showroom of kantoor heeft een andere aanpak nodig, dan bijvoorbeeld een kantine. Renger Interieurs heeft jarenlange ervaring met het maken van bedrijfsinterieurs.

Prettig werken in een kantoor is het uitgangspunt. Daarvoor is er licht, rust en ruimte nodig, wat gerealiseerd wordt door de juiste kleuren en meubels toe te passen.

Daarentegen vraagt een bedrijfskantine een andere aanpak, daar moeten collega’s elkaar ontspannen kunnen ontmoeten.

Kantoorinrichting.

Een prettig werkklimaat wordt gekenmerkt door licht, rust en ruimte. We produceren daarom niet alleen kasten op maat, maar ook maatwerk kantoormeubelen. Zoals bureaus waarin alle wensen van de klant zijn verwerkt. Maar ook banken en/of kasten in stijl met de rest van het kantoor. Bovendien zorgen de juiste kasten voor voldoende opbergruimte waarin de spullen buiten het zicht worden bewaard. De meubels voor de kantoorinrichting kunnen daarom door ons worden ontworpen, gemaakt en gemonteerd.

Meubels en kantine interieurs.

De ontvangstruimte in een bedrijf is het eerste wat relaties te zien krijgen. Een maatwerk balie in stijl met de rest van het interieur is daarom een belangrijk onderdeel. Maar ook de meubels zoals bureaus, tafels en kasten in zowel de kantoren als vergaderruimtes. Om aan deze behoefte te voldoen zijn we de complete aanbieder van deze meubels. Eventueel in combinatie met de keuken voor de kantine of een bar voor de vrijdagmiddagborrel.

Neem contact met ons op voor een bedrijfsinterieur op maat.