Maatwerk Keukens.

Lekker met eten bezig zijn en de dag doornemen, het gebeurd in uw keuken.

Een persoonlijke keuken.

Maatwerk keukens.

Een gezin brengt iedere dag veel tijd door in de keuken. Het eten wordt er klaargemaakt, maar ook een drankje wordt ingeschonken. Het is vaak ook dé ontmoetingsplek waar de dag wordt besproken. Volgens Renger Interieurs is de keuken daarom de belangrijkste ruimte van het huis.

Om voor iedere klant de juiste keuken te leveren, maken we uitsluitend maatwerk. Dat kan in elke stijl.

We beginnen met het inventariseren van de wensen, bij u thuis. Door onze ervaring kunnen we u adviseren op het gebied van design, materialen, apparatuur, maar ook praktische inrichting. Het in onze royale werkplaats, handgemaakte project wordt vervolgens bij u gemonteerd. Door Renger, gewoon persoonlijk.

Materiaal- en kleurkeuze.

Door het intensieve gebruik van een keuken is de materiaalkeuze belangrijk. We bieden hoogwaardige materialen aan met de meest uiteenlopende kleuren en texturen. Daarbij speelt kwaliteit een belangrijke rol, afgestemd op gebruik, apparatuur en uw design wensen. Maatwerk keukens worden gemaakt van o.a. hout, natuursteen, rvs, composiet, beton en combinaties daarvan.

Apparatuur en montage.

Koken, wassen, koelen, vriezen, bakken, allemaal activiteiten in de keuken waarvoor apparatuur wordt gebruikt. En juist die apparaten moeten jarenlang meegaan. We adviseren u daarom graag over de juiste apparaten van uiteenlopende merken. Heeft u een voorkeur, dan horen we het graag.

Wanneer de keuken in de werkplaats geheel compleet gereed is, komen wij de keuken bij u op locatie opbouwen. U kunt van ons een nette en efficiënte werkwijze verwachten. Na oplevering vormt uw keuken één geheel met de rest van uw inrichting.